Εταιρική Ταυτότητα

Λογότυπο
Έντυπα & Συσκευασία
Web Commercial

Εταιρική Ταυτότητα

Γιατί είναι τόσο σημαντική;

 

 

Ας σχεδιάσουμε μαζί, την κεντρική στρατηγική της επιχείρησής σας

Στο πρώτο και σημαντικότερο βήμα σας, είμαστε δίπλα σας

 

 

Κατασκευή Λογοτύπων και Banners

Λογότυπο

Το λογότυπο είναι το σύμβολό σας και πρέπει να κάνει καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση.

Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη, αναγνωρίσιμη εικόνα στο μυαλό του πιθανού πελάτη και να μεταδώσει, στο βαθμό που είναι δυνατό, στοιχεία για την ταυτότητα της εταιρείας. Είναι η καρδιά της εταιρικής ταυτότητας & ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος.

 

Λογότυπα - Portfolio

Γραφικά και Λογότυπα για Ιστοσελίδες

Web Commercial

Ο ιστότοπος και το e-shop πρέπει να κεντρίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον του πελάτη, να μην είναι μονότονα αλλά ούτε υπερβολικά φλύαρα και δυσανάγνωστα ώστε να εντυπώνονται με θετικό τρόπο στον επισκέπτη τους.

Με τη σωστή και λογική χρήση γραφικών σε επιλεγμένα σημεία της ιστοσελίδας, επιτυγχάνουμε, εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, την αποτελεσματικότερη προώθηση του προϊόντος και της υπηρεσίας.

 

Web Commercial - Portfolio

Έντυπα και Διαφημιστικά Φυλλάδια

Έντυπα - Διαφημιστικά

Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και στην προώθηση.

Είτε έχουμε κατάλογο προϊόντων, είτε ενημερωτικά/διαφημιστικά φυλλάδια, πρέπει να δώσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης, ώστε η ποιότητα του υλικού να ταυτιστεί με την ποιότητα της εταιρείας.

 

Έντυπα - Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή σε συσκευασίες για προϊόντα

Συσκευασία

Μια συσκευασία δεν είναι απλά ένα κουτί ή μια τσάντα μέσα στην οποία συσκευάζεται ή μεταφέρεται το προϊόν. Παίζει και αυτή τον ρόλο της στην προώθηση του προϊόντος και στην γενικότερη εικόνα του.

Ένα ωραίο σχέδιο ή η χρήση ποιοτικών υλικών θα τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο προϊόν και να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις από την αγορά του.

 

Συσκευασία - Portfolio

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*