Υπηρεσίες  >>  Προώθηση Ιστοσελίδων  >>  Εργαλεία SEO
Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία ενεργειών, μέσα και έξω από την ιστοσελίδα σας, με σκοπό την υψηλότερη θέση της στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για λέξεις-κλειδιά που έχουν επιλεγεί να εκπροσωπούν το περιεχόμενό της.
 

Σκοπός της διαδικασίας είναι η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων.

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας ξεκινάει από την κατοχύρωση του ονόματός της και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησής της ακολουθώντας τα εξής στάδια:

  • Ανάλυση Λέξεων-Κλειδιών – Keyword Analysis, η οποία περιλαμβάνει την έρευνα για την επιλογή των λέξεων-κλειδιών που ταιριάζουν με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
  • Ανάλυση Ανταγωνισμού – Competition Analysis, η οποία αφορά στην ανάλυση του ανταγωνισμού πάνω στις λέξεις-κλειδιά που έχουν επιλεγεί στο προηγούμενο στάδιο ώστε να έχουν το μικρότερο ανταγωνισμό σε σχέση με τις λέξεις των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων.
  • Επεξεργασία Ιστοσελίδας – On Page SEO, κατά την οποία πραγματοποιούνται οι κατάλληλες ενέργειες πάνω στη σελίδα σας με σκοπό να γίνει πιο φιλική (SEO friendly) για τις μηχανές αναζήτησης. Γίνονται αλλαγές στα κείμενα (Content Enhancement), στους τίτλους των σελίδων (Web Titles), στα links (Link Building και Link Popularity), στις εικόνες κλπ.
  • Yποβολή στις μηχανές αναζήτησης και στους καταλόγους (directories).
  • Διατήρηση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις κατάταξης και συνεχής βελτίωσή της, παρακολουθώντας ειδικά reports στα οποία έχετε πρόσβαση και εσείς.

 

 

Υπηρεσία SEO - Search Engine Optimization - Βελτιστοποίηση
Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*