Αναζήτηση

Κατηγορίες

Συνεργασία με τον πλαστικό Χειρούργο "Θεόδωρο Βουκύδη" για λογαριασμό της DRV Cosmetics
19 Ιούνιος 2019

Συνεργασία με τον πλαστικό Χειρούργο "Θεόδωρο Βουκύδη" για λογαριασμό της DRV Cosmetics

Όλα σχεδόν τα καλλυντικά της DRV Cosmetics είναι οργανικής καλλιέργειας και βοτανικής προέλευσης, απολύτως ελεύθερα από Parabens – Soulfates και οποιασδήποτε άλλης κακόβουλης ή απαγορευμένης ουσίας.

Είναι κοινοποιημένα και καταγεγραμμένα, Στην Ευρωπαϊκή CPNP (Cosmetic Product Notification Portal) και διατίθενται σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ευρίσκονται υπό την συνεχή παρακολούθηση του ΕΟΦ.

Κατασκευάζονται με τα πλέον σύγχρονα αγνά συστατικά, με βάση την αιχμή της εξέλιξης της κοσμετολογίας υπό συνεχή ιατρικό έλεγχο παραγωγής και συσκευασίας.

Σχεδιάζονται παράγονται και διατίθενται ακολουθώντας τους ισχύοντες αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς παραγωγής καλλυντικών Cosmetic Products Regulations.

Η έρευνα, ο σχεδιασμός και η παραγωγή όλων των προϊόντων είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα διεθνή κριτήρια “leaping Bunny criteria” και τους περιορισμούς περί μη πειραματισμού σε ζώντες οργανισμούς.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής είναι εγκεκριμένες και λειτουργούν κάτω από την αυστηρή επίβλεψη, κανονισμούς και οδηγίες του FDA. Έτσι ώστε να διατίθενται νόμιμα και διαρκώς σε όλο τον κόσμο.

 

Η ομάδα μας

Η dnnZONE Web Services αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών, στο χώρο της τεχνολογίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά εταιρειών ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Σήμερα η dnnZONE Web Development Services έχει συνεχή ανοδική πορεία και η εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει από τους πελάτες της αποδεικνύει τη σταδιακή καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως ένα εγγυημένο και αξιόπιστο όνομα στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών.

> Περισσότερα..

Εργαστείτε μαζί μας

> Ευκαιρίες καριέρας

 

ΓΕΜΗ: 126860609000

 

Επικοινωνία
*
*
*